Αυτά είναι...Kόρη πρωθυπουργού ποζάρει γυμνή για εξώφυλλο περιοδικού! (Photos)

Αυτά είναι...Kόρη πρωθυπουργού ποζάρει γυμνή για εξώφυλλο περιοδικού! (Photos)

Με μια κιθάρα στο χέρι και topless κατά το ήμισυ, η Μαρί Ντε Βιλπέν ποζάρει στο εξώφυλλο του γαλλικού αντρικού περιοδικού «Lui», επιλέγοντας έτσι να δείξει ότι πια προτάσσει τη μουσική αδιαφορώντας για την πίεση του πατέρα της, πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, σύμφωνα με την Espresso.

H γεννημένη στις ΗΠΑ καλλονή είναι συνηθισμένη στον φακό, αφού εδώ και χρόνια ακολουθεί καριέρα μοντέλου, αλλά και στο να σπάει τα νεύρα του πατέρα της, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν γαλλικά περιοδικά, ο οποίος δεν μπορεί να χωνέψει τις επαγγελματικές επιλογές της. Η πρώτη δουλειά της στο μόντελινγκ ήταν το 2005 στη Νέα Υόρκη για το περιοδικό «Elle», όταν χρησιμοποιούσε ακόμα το ψευδώνυμο Μαρί Στάις, σεβόμενη προφανώς το γεγονός ότι ακριβώς εκείνο το διάστημα ο πατέρας της ήταν πρωθυπουργός της Γαλλίας.

Η 29χρονη έχει δουλέψει για μεγάλους οίκους, μεταξύ των οποίων ο Yves Saint Laurent, του οποίου ήταν η ιέρεια για το άρωμα Ange ou Demon. Το ντεμπούτο της στην υποκριτική το έκανε με ένα μικρό ρόλο στη γαλλική τηλεοπτική σειρά «Les Rois Maudits», το 2005, ενώ το 2008 κατάφερε να αποσπάσει ένα μικρό ρόλο στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Inglorious Basterds», ωστόσο η εμφάνισή της κόπηκε στο μοντάζ.

Επίσης έχει συζητηθεί και για τη φιλία της με την Amber Heard, τη νυν σύζυγο του Johnny Depp.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρωί του Σαββάτου η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου – Οι διεθνείς παρουσίες και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Το πρωί του Σαββάτου η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου – Οι διεθνείς παρουσίες και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Λίγες ώρες απομένουν για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου στη Ρώμη. Η τελετή θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) παρουσία 50 ηγετών, μεταξύ αυτών και ο Νίκος Χριστοδουλίδης και 10 βασιλέων, καθώς και αντιπροσωπειών από 130 χώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE