Πρόστιμο από κάμερες τρόχαιας - Τι γίνεται αν πατήσεις την γραμμή του αλτ για να περάσει ασθενοφόρο

Πρόστιμο από κάμερες τρόχαιας - Τι γίνεται αν πατήσεις την γραμμή του αλτ για να περάσει ασθενοφόρο

Αίσθηση προκάλεσε ανώνυμη ανάρτηση σε social media στην οποία πολίτης ισχυριζόταν ότι του χρεώθηκε πρόστιμο ενώ έκανε στο πλάι για να περάσει ασθενοφόρο, πάτησε την γραμμή του αλτ και πήρε το κλικ από την κάμερα.

Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση; Απάντηση στο ερώτημα δίνεται στη σελίδα Road Safety Cyprus.

Ερώτηση: «Τί γίνεται όταν υπάρχει βλάβη στα φανάρια τροχαίας, ή οδικά έργα ή έκτακτo περιστατικό με ασθενοφόρο και οι κάμερες καταγράφουν παραβάσεις λόγω του/των πιο πάνω περιστατικών;»

Απάντηση: Οι παραβάσεις θα ελέγχονται και αν όντως προκλήθηκαν λόγω αυτών των περιστατικών οι καταγγελίες θα ακυρώνονται.

Διαβάστε όλες τις διευκρινίσεις εδώ

Νέες κάμερες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες που τοποθετήθηκαν πρόσφατα στη Λευκωσία στη διασταύρωση Λεωφόρου Λεμεσού και Αρμενίας και στη διασταύρωση λεωφόρου Γρίβα Διγενή με Προδρόμου δεν έχουν τεθεί ακόμη σε λειτουργία και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πότε θα αρχίσουν να «γράφουν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE