Βολές Προδρόμου κατά Χριστοφίδη για σχολικούς συνοδούς - «Αξιολύπητο να καταφεύγει σε συκοφαντίες»

Βολές Προδρόμου κατά Χριστοφίδη για σχολικούς συνοδούς - «Αξιολύπητο να καταφεύγει σε συκοφαντίες»

Είναι πραγματικά «αξιολύπητο όταν κάποιος δεν έχει πειστικές θέσεις να καταφεύγει σε ψέματα και συκοφαντίες», αναφέρει, σε γραπτή δήλωση του σχετικά με αναφορά του Βουλευτή Χρίστου Χριστοφίδη σε εκπομπή του σταθμού Άλφα για τους σχολικούς συνοδούς, ο Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου.

«Εάν όντως ο Βουλευτής ΑΚΕΛ κ. Χρήστος Χριστοφίδης ισχυρίστηκε σήμερα, όπως μεταδίδεται, ότι εγώ έχω πει πως: «σε κάποιες επαρχίες τα παιδιά είναι κακομαθημένα, γι’ αυτό θέλουν συνοδό», θα πρέπει να διευκρινίσω ότι αυτό είναι κοινό ψέμα. Ποτέ δεν θα μπορούσε να πω ούτε έχω πει κάτι τέτοιο. Είναι πραγματικά αξιολύπητο όταν κάποιος δεν έχει πειστικές θέσεις να καταφεύγει σε ψέματα και συκοφαντίες. Ελπίζω να μην έχει όντως πέσει στο ολίσθημα αυτό, όπως μεταδίδεται», προσθέτει.

Καταλήγοντας, ο κ. Προδρόμου αναφέρει ότι «αν όμως έφτασε σε αυτό το σημείο, για να δημιουργεί εντυπώσεις ή να προωθεί κομματικές θέσεις, θα ήθελα να τον παρακαλέσω να προτιμήσει να χρησιμοποιεί επιχειρήματα και να παρουσιάζει δικές του θέσεις, αντί να αυταπατάται ότι κερδίζει κάτι διαβάλλοντας άλλους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE