Τουρκία: Κονδύλι ύψους 100 εκ. ΤΛ θα αποστείλει στα κατεχόμενα

Τουρκία: Κονδύλι ύψους 100 εκ. ΤΛ θα αποστείλει στα κατεχόμενα

Ο «υπουργός δημοσιονομικών», Αλισάν Σαν δήλωσε ότι συζήτησαν με αξιωματούχους της Τουρκίας το έλλειμα που παρουσιάζεται στον «προϋπολογισμό» και πρόσθεσε ότι η Τουρκία θα αποστείλει κονδύλι ύψους 100 εκατομμυρίων ΤΛ ως στήριξη.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι σε δηλώσεις του σε εκπομπή του παράνομου «Μπαϊράκ» ο κ. Σαν εξήγησε ότι το κόστος ζωής για το μήνα Ιούνιο ανέβηκε στο 9% και για αυτό, όπως είπε, υπήρξε ανάγκη αύξησης στον «προϋπολογισμό» της τάξης του 9%.

Το «υπουργείο δημοσιονομικών», είπε, συνεχίζει να κάνει τις πληρωμές αλλά με ελλείψεις και πτόσθεσε ότι αφού συζήτησαν και διαβουλεύθηκαν με Τούρκους αξιωματούχους για το έλλειμα που παρουσιάστηκε στον «προϋπολογισμό», αποφασίστηκε όπως η Τουρκία αποστείλει πρόσθετο κονδύλι ύψους 100 εκ. ΤΛ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Παρακολουθείστε την στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

LIVE: Παρακολουθείστε την στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

Πραγματοποιείται σήμερα η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των εορτασμών της 66ης επετείου από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην παρουσία και αξιωματούχων από Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αίγυπτο, Γαλλία και ΗΠΑ καθώς και Πρέσβεων και Ακολούθων Άμυνας ξένων χωρών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE