Ελληνική Τράπεζα: Δηλώσεις του CEO τον απομάκρυναν προσωρινά από τα καθήκοντά του - Προχωρεί σε έρευνα η εταιρεία

Ελληνική Τράπεζα: Δηλώσεις του CEO τον απομάκρυναν προσωρινά από τα καθήκοντά του - Προχωρεί σε έρευνα η εταιρεία

Από τα καθήκοντά του θα απέχει ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ (η «Τράπεζα») ανακοινώνει ότι, εν όψει ορισμένων ερευνών που γίνονται σε σχέση με κατ’ ισχυρισμό δηλώσεις και ενέργειες του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή (ΑΕΔ), Oliver Gatzke, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας έχει αποφασίσει, με σκοπό να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των εν λόγω ερευνών, ότι είναι σκόπιμο όπως ο ΑΕΔ απέχει από τα καθήκοντά του μέχρι την ολοκλήρωση των εν λόγω ερευνών.

Ο κ. Πέτρος Αρσαλίδης, Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου / Γενικός Διευθυντής, Γραφείο Προέδρου & Γραμματεία Διοικητικού Συμβουλίου, θα εκτελεί τα καθήκοντα του ΑΕΔ κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας απουσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE