Δεν άφησε σπίτι για σπίτι - Υπό κράτηση 24χρονος για σειρά διαρρήξεων

Δεν άφησε σπίτι για σπίτι - Υπό κράτηση 24χρονος για σειρά διαρρήξεων

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκε σήμερα 24χρονος για διερευνώμενες υποθέσεις 25 διαρρήξεων και κλοπών στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Εναντίον του υπόπτου εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης του για περίοδο 8 ημερών.

Με τη σύλληψη του 24χρονου και τον εντοπισμό της κλοπιμαίας περιουσίας, «25 διαρρήξεις κατοικιών και κλοπών που είχαν καταγγελθεί στο ΤΑΕ Αμμοχώστου βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση", ανέφερε σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις, μεταξύ άλλων και τις εξετάσεις για αναγνώριση των ανευρεθέντων κλοπιμαίων, από τους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE