Δεν άφησε σπίτι για σπίτι - Υπό κράτηση 24χρονος για σειρά διαρρήξεων

Δεν άφησε σπίτι για σπίτι - Υπό κράτηση 24χρονος για σειρά διαρρήξεων

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκε σήμερα 24χρονος για διερευνώμενες υποθέσεις 25 διαρρήξεων και κλοπών στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Εναντίον του υπόπτου εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης του για περίοδο 8 ημερών.

Με τη σύλληψη του 24χρονου και τον εντοπισμό της κλοπιμαίας περιουσίας, «25 διαρρήξεις κατοικιών και κλοπών που είχαν καταγγελθεί στο ΤΑΕ Αμμοχώστου βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση", ανέφερε σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις, μεταξύ άλλων και τις εξετάσεις για αναγνώριση των ανευρεθέντων κλοπιμαίων, από τους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE