Κινηματογραφική καταδίωξη - Έτρεχαν στους δρόμους με κλεμμένο όχημα - Ατύχημα με τα περιπολικά

Κινηματογραφική καταδίωξη - Έτρεχαν στους δρόμους με κλεμμένο όχημα - Ατύχημα με τα περιπολικά

Γύρω στις 9.15 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία για κλοπή αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 57χρονου κάτοικου Λευκωσίας, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο σε χώρο στάθμευσης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλος της Αστυνομίας εντόπισε γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα το εν λόγω αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, να κινείται σε δρόμους της Λευκωσίας. Το μέλος της Αστυνομίας ακολούθησε το κλοπιμαίο όχημα όπου στη λεωφόρο Προδρόμου, προκειμένου να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, κινήθηκε με πισινή ταχύτητα προσκρούοντας σε όχημα 20χρονου που βρισκόταν πίσω σε στάση αναμονής.

Ακολούθως, το κλοπιμαίο όχημα εγκατέλειψε τη σκηνή και ακολουθήθηκε από περιπολικά της Αστυνομίας όπου τελικά εισήλθε στην είσοδο οικίας στην οδό Άγγελου Βλάχου. Περιπολικό της Αστυνομίας στάθμευσε πίσω από το κλοπιμαίο όχημα με σκοπό να το αποτρέψει να διαφύγει. Ο οδηγός του κλοπιμαίου οχήματος κινήθηκε επανειλημμένα με πισινή ταχύτητα προσκρούοντας στο περιπολικό με αποτέλεσμα το αστυνομικό όχημα να προσκρούσει σε άλλο περιπολικό που βρισκόταν στο σημείο.

Τελικά το κλοπιμαίο όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του προσπάθησε να διαφύγει προβάλλοντας αντίσταση χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού συνελήφθη από μέλος της Αστυνομίας. Συνελήφθη επίσης και ο συνοδηγός του εν λόγω οχήματος ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε αυτό δύο ανοιγόμενα μαχαίρια και ένα πτυσσόμενο ρόπαλο.

Τα πιο πάνω πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας σε συνεργασία με την Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE