Ξέσπασε πυρκαγιά αργά χθες το βράδυ - Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών στη Δρούσεια

Ξέσπασε πυρκαγιά αργά χθες το βράδυ - Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών στη Δρούσεια

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στα όρια της κοινότητας Δρούσειας αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, χθες Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, και ώρα 23:10 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα όρια της κοινότητας Δρούσειας προς Προδρόμι, της επαρχίας Πάφου.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 23:30, αφού έκαψε μικρή έκταση καλυμμένη με θαμνώδη άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα.

Για την κατάσβεση της επιχείρησαν 2 άτομα του Τμήματος Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε μικρή απόσταση από την προηγούμενη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 20:05 την ίδια μέρα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της διερευνώνται.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE