Παρενέργεια σε πτήση προς Λάρνακα από την διαμαρτυρία ακτιβιστών στο Χίθροου

Παρενέργεια σε πτήση προς Λάρνακα από την διαμαρτυρία ακτιβιστών στο Χίθροου

Τουλάχιστον μια πτήση προς Λάρνακα επηρεάστηκε από τις ενέργειες 12 ακτιβιστών στο αεροδρόμιο Χίθροου της Αγγλίας.

Η πτήση BA0662 των British Airways επρόκειτο να αφιχθεί στον διεθνή αερολιμένα της Κύπρου στις 18:15, ενώ τελικά θα φτάσει στις 22:15 , σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των επιβατών στην Αγγλία.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου του Λονδίνου είχαν προϊδεάσει γι΄ αυτό, καθώς είχαν ανακοινώσει πως λόγο του κλεισίματος του διαύλου από ακτιβιστές θα υπήρχαν ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων.

Πάντως, είναι θετικό ότι δεν επηρεάστηκαν άλλες πτήσεις προς τη Λάρνακα.

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα εντός της ημέρας η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, οι ακτιβιστές διαμαρτυρόμενοι για τα σχεδιαζόμενα έργα επέκτασης του αερολιμένα εισέβαλαν στο αεροδρόμιο κόβοντας περιμετρικό φράχτη και αλυσοδέθηκαν, κλείνοντας δίαυλο για επτά ώρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν 21 πτήσεις.

12 ακτιβιστές στο Χίθροου ανέβαλαν 21 πτήσεις – Δεν επηρεάστηκε η Λάρνακα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση (pics)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.