Στο πλευρό του Χριστοδουλίδη ο Βίκτωρας - Ο ρόλος του στο επιτελείο

Στο πλευρό του Χριστοδουλίδη ο Βίκτωρας - Ο ρόλος του στο επιτελείο

Στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη φέρεται να εντάσσεται ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, μετά την παραίτησή του από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ Παπαδόπουλος εκτελούσε καθήκοντα στο Γραφείο για τον Διεθνή Τύπο, μετά την μετακίνησή του από το Προεδρικό.

Το deal κλείστηκε πριν από λίγες μέρες, μετά από τη συνάντησή του με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το πρώην -πλέον- στέλεχος του Προεδρικού, θα συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, ως μέλος του επιτελείου. 

Πληροφορίες από το παρασκήνιο, αναφέρουν πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, φέρεται να αιφνιδιάστηκε από αυτή την εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

Στα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε σχέση με την προώθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Τίβατ του Μαυροβουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE