Τσάκωσαν γκομενάρα πρωταγωνίστρια σε ροζ στιγμές με τον boyfriend στη Μύκονο! Δείτε ΦΩΤΟ

Τσάκωσαν γκομενάρα πρωταγωνίστρια σε ροζ στιγμές με τον boyfriend στη Μύκονο! Δείτε ΦΩΤΟ

Τα τρυφερά ενσταντανέ σε παραλία της Μυκόνου της Μαρίας Σολωμού και του Πάνου Μουζουράκη, με τους δυο τους σε μια παράξενη στάση, είχε προκαλέσει μια θύελλα δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού.

Δύο χρόνια μετά η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της στη Real έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Αχ, αυτές οι περιβόητες πόζες. Ήταν μια άτυχη στιγμή στην οποία έσκυψα να πάρω το ποτό μου και φάνηκε σαν κάτι πονηρό! Με πήραν τηλέφωνο από ένα περιοδικό ότι τους τις πήγαν και δεν τις αγόρασαν. Τις πήρε ένα άλλο περιοδικό, άρα όταν βγήκαν ήμουν προετοιμασμένη. ΟΚ, δεν ήταν το καλύτερό μου, αλλά πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος ώστε να νομίζει ότι κάναμε 69 στον Πάνορμο μέσα σε τόσο κόσμο; Τρελαίνομαι με τη βλακεία! Ειλικρινά, φρικάρω και τρελαίνομαι με όλο αυτό, κυρίως γιατί έχω ένα παιδί! Δεν σέβονται τίποτα», εξήγησε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE