Τσάκωσαν γκομενάρα πρωταγωνίστρια σε ροζ στιγμές με τον boyfriend στη Μύκονο! Δείτε ΦΩΤΟ

Τσάκωσαν γκομενάρα πρωταγωνίστρια σε ροζ στιγμές με τον boyfriend στη Μύκονο! Δείτε ΦΩΤΟ

Τα τρυφερά ενσταντανέ σε παραλία της Μυκόνου της Μαρίας Σολωμού και του Πάνου Μουζουράκη, με τους δυο τους σε μια παράξενη στάση, είχε προκαλέσει μια θύελλα δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού.

Δύο χρόνια μετά η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της στη Real έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Αχ, αυτές οι περιβόητες πόζες. Ήταν μια άτυχη στιγμή στην οποία έσκυψα να πάρω το ποτό μου και φάνηκε σαν κάτι πονηρό! Με πήραν τηλέφωνο από ένα περιοδικό ότι τους τις πήγαν και δεν τις αγόρασαν. Τις πήρε ένα άλλο περιοδικό, άρα όταν βγήκαν ήμουν προετοιμασμένη. ΟΚ, δεν ήταν το καλύτερό μου, αλλά πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος ώστε να νομίζει ότι κάναμε 69 στον Πάνορμο μέσα σε τόσο κόσμο; Τρελαίνομαι με τη βλακεία! Ειλικρινά, φρικάρω και τρελαίνομαι με όλο αυτό, κυρίως γιατί έχω ένα παιδί! Δεν σέβονται τίποτα», εξήγησε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE