Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οριστικό «λουκέτο» στο μαγαζί του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οριστικό «λουκέτο» στο μαγαζί του

Παρελθόν αποτελεί το μαγαζί που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο, αφού σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε σήμερα το πρωί, ετοιμάζεται να το πουλήσει.

Οι πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» θέλουν το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» να έβαλε οριστικό «λουκέτο» στην επιχείρηση που διατηρούσε στο νησί των Σποράδων τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μάλιστα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί, παρότι είχε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έχει αποφασίσει να το κρατήσει αλλάζοντας την επωνυμία ενώ σκοπεύει να το κάνει παραδοσιακό καφενείο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει κατηγορηθεί για διάφορες υποθέσεις revenge porn (εκδικητικού πορνό) με την υπόθεση να βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE