Οκταήμερη κράτηση σε 38χρονο για παρενόχληση ανήλικου παιδιού στην Πάφο

Οκταήμερη κράτηση σε 38χρονο για παρενόχληση ανήλικου παιδιού στην Πάφο

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα 38χρονος από άλλη επαρχία της Κύπρου εναντίον του οποίου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρενόχλησης ανηλίκου.

Όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία,  38χρονος πατέρας  που κατάγεται από άλλη επαρχία της Κύπρου, βρισκόταν χθες σε ξενοδοχείο της Πάφου για διακοπές μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες του. Στο ξενοδοχείο γνωρίστηκε με ζεύγος  Κυπρίων που και αυτοί έκαναν διακοπές εκεί με την δεκάχρονη κόρη τους. Το απόγευμα οι τρεις μικρές συναντήθηκαν στην πισίνα όπου βρισκόταν και ο 38χρονος.

Αργά το απόγευμα οι γονείς της δεκάχρονης κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ο 38χρονος  νωρίτερα παρενόχλησε το παιδί τους χαϊδεύοντας το σε διάφορα μέρη του σώματος ενώ η μικρή βρισκόταν στην πισίνα.

Μετά την καταγγελία ο 38χρονος συνελήφθη  και τέθηκε υποκράτηση.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE