Στέφανος Στέφανου: Ενημέρωσε την Πρέσβειρα της Ιαπωνίας για την κατάσταση στο Κυπριακό

Στέφανος Στέφανου: Ενημέρωσε την Πρέσβειρα της Ιαπωνίας για την κατάσταση στο Κυπριακό

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στέφανου, ενημέρωσε την Πρέσβειρα της Ιαπωνίας στην Κύπρο, Σέκι Ιζούμι για την κατάσταση αναφορικά με το Κυπριακό και την ανάγκη άμεσης διάρρηξης του συνεχιζόμενου αδιέξοδου στο Κυπριακό και συνέχισης των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντάνα.

Ο κ. Στεφάνου συναντήθηκε την Τετάρτη με την Πρέσβειρα της Ιαπωνίας και κατά τη συνάντηση σημείωσε ιδιαίτερα την πρόταση του ΑΚΕΛ που αποσκοπεί στο ξεπέρασμα του αδιεξόδου και επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επίτευξη λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας η οποία θα διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των Κυπρίων και θα στέλνει μήνυμα ειρήνης σε όλη την περιοχή.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του ΑΚΕΛ, κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και εκφράστηκε ικανοποίηση για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Κύπρου-Ιαπωνίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE