Καταζητείται 30χρονος για διάρρηξη και κλοπή- Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Καταζητείται 30χρονος  για διάρρηξη και κλοπή- Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του ALI OQIUL ALI, 30 ετών, κάτοικος Λεμεσού, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 29/9/2022 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805020 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE