Καταζητείται 30χρονος για διάρρηξη και κλοπή- Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Καταζητείται 30χρονος  για διάρρηξη και κλοπή- Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του ALI OQIUL ALI, 30 ετών, κάτοικος Λεμεσού, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 29/9/2022 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805020 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ

Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ

Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.

BEST OF TOTHEMAONLINE