Ρωσία : Θέλει να είναι μέρος της έρευνας για τις διαρροές του Nord Stream

Ρωσία : Θέλει να είναι μέρος της έρευνας για τις διαρροές του Nord Stream

Η Μόσχα θα πρέπει να είναι μέρος της έρευνας για τις διαρροές στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream, φέρεται να δήλωσε την Τετάρτη ανώτερος Ρώσος διπλωμάτης, αφού η Σουηδία απέκλεισε την περιοχή γύρω από τους αγωγούς εν αναμονή της έρευνας.

«Πρέπει πραγματικά να γίνει έρευνα. Φυσικά, με τη συμμετοχή της Ρωσίας», δήλωσε ο Ρώσος Υφυπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Βερσίνιν, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE