ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέσυραν πεζούς με οχήματα τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λεμεσό -Σοβαρά στο Γ. Ν. Λεμεσού Ρουμάνος

Παρέσυραν πεζούς με οχήματα τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λεμεσό -Σοβαρά στο Γ. Ν. Λεμεσού Ρουμάνος

Με σοβαρά κατάγματα στα πλευρά, αλλά και με ρήξη νεφρών νοσηλευτεί από τα ξημερώματα της Κυριακής Ρουμάνος από την Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Ρουμάνος προσπάθησε τα ξημερώματα της Κυριακής να διασταύρωση κεντρικό δρόμο της Λεμεσού και συγκεκριμένα την Παραλιακή λεωφόρο.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Ο Ρουμάνος μετά από νυκτερινή του έξοδο σε καλοκαιρινό μαγαζί της Παραλιακής, προσπάθησε να διασταυρώσει τον δρόμο χωρίς όμως να χρησιμοποιήσει την διάβαση πεζών που βρισκόταν ελάχιστα μέτρα μακριά του.

Στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την παραλιακή, έκοψε την πορεία αυτοκίνητου που οδηγούσε νεαρός οδηγός με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει σοβαρά. Ο Ρουμάνος υπέστη σοβαρά κατάγματα σε όλο του το σώμα, καθώς και ρήξη νεφρών.

Και δεύτερος πεζός μέσα σε λίγες ώρες

Δυστυχώς δεν είναι το μόνο περιστατικό με πεζό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λεμεσό, καθώς Κύπριος στην προσπάθεια του να διασταυρώσει βγαίνοντας από παραλιακό κλαμπ της Ανατολικής περιοχής Λεμεσού, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε Κύπριος, ο όποιος είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλης και συγκεκριμένα 29%.

Για καλή τους τύχη κάνεις δεν τραυματίστηκε

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top