Ένταση στη δίκη Πέτρου Φιλιππίδη - «Δε με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο» υποστήριξε συνεργάτιδα του

Ένταση στη δίκη Πέτρου Φιλιππίδη - «Δε με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο» υποστήριξε συνεργάτιδα του

Ένταση επικράτησε για ακόμα μια φορά στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια της κατάθεσης πρώην συνεργάτιδας του ηθοποιού-σκηνοθέτη.

Παράλληλα, ερωτικά μηνύματα φέρεται ότι δεχόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης από συναδέλφους του, όπως είχε αποκαλύψει η «Super Κατερίνα».

«Δε με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο»

«Έχω έρθει εδώ να πω την αλήθεια γιατί ένα χρόνο πριν ακριβώς σαν σήμερα με απέλυσαν από τη δουλειά μου ακριβώς επειδή σήμερα θα βρισκόμουν εδώ. «Απολύεσαι γιατί θα καταθέσεις υπέρ Φιλιππίδη» μου είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου από το «στούντιο 4» που εργαζόμουν.

Ήρθε η Τζενη Διαγούπη η ηθοποιός και είπε «τι την θέλετε αυτή εδώ». Μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα ερχόντουσαν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν» είπε με λυγμούς η μάρτυρας.

Η ίδια υποστήριξε ότι δε γνωρίζει κάτι για τις καταγγελίες. «Δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ.

Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπά πολύ το θέατρο. Η αγάπη του δεν φαινόταν μόνο από το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων. Ορμώμενος από την υπερβολική αγάπη για το θέατρο γινόταν νευρικός και απαιτητικός. Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE