Τρομακτικό βίντεο στις ΗΠΑ: Πατέρας κρατά το μωρό του ως ασπίδα προτού τον συλλάβει η αστυνομία

Τρομακτικό βίντεο στις ΗΠΑ: Πατέρας κρατά το μωρό του ως ασπίδα προτού τον συλλάβει η αστυνομία

Τον γύρο του κόσμου κάνει μέσω του διαδικτύου ένα δραματικό βίντεο, στο οποίο καταγράφεται ένας πατέρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ να κρατά το μικρό αγοράκι του ως ασπίδα στη διάρκεια μιας έντονης αντιπαράθεσης με την αστυνομία.

Οι σκηνές είναι σοκαριστικές και το συμβάν τελειώνει όταν ο πατέρας χτυπήθηκε με taser και τελικά τον συνέλαβαν.

Είχε απαγάγει το παιδί

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φλάγκλερ ανέφερε ότι απάντησε στην κλήση μιας γυναίκα την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία, ο σύντροφός της, Brandon Loehner, είχε απαγάγει τον 1 έτους γιο τους με την απειλή όπλου.

Σύντομα ο Loehner εντοπίστηκε να οδηγεί επικίνδυνα με το παιδί του στην αγκαλιά του. Αρνήθηκε να σταματήσει όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα.

Τελικά σταμάτησε σε ένα μαγαζί και βγήκε με το παιδί στην αγκαλιά του. Στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας που αρνείται να αφήσει το παιδί, την ώρα που τον έχουν περικυκλώσει αστυνομικοί με αστυνομικούς σκύλους.

Τελικά οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με ένα taser και ο άντρας έπεσε στο έδαφος μαζί με το παιδί που φορούσε πάνα, το οποίο έπιασαν και προσπάθησαν να παρηγορήσουν, καθώς το μωρό έκλαιγε και φώναζε τον πατέρα του.

Ο Loehner συνέχισε να αντιστέκεται, για να συλληφθεί τελικά με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 
ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE