Τρομακτικό βίντεο στις ΗΠΑ: Πατέρας κρατά το μωρό του ως ασπίδα προτού τον συλλάβει η αστυνομία

Τρομακτικό βίντεο στις ΗΠΑ: Πατέρας κρατά το μωρό του ως ασπίδα προτού τον συλλάβει η αστυνομία

Τον γύρο του κόσμου κάνει μέσω του διαδικτύου ένα δραματικό βίντεο, στο οποίο καταγράφεται ένας πατέρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ να κρατά το μικρό αγοράκι του ως ασπίδα στη διάρκεια μιας έντονης αντιπαράθεσης με την αστυνομία.

Οι σκηνές είναι σοκαριστικές και το συμβάν τελειώνει όταν ο πατέρας χτυπήθηκε με taser και τελικά τον συνέλαβαν.

Είχε απαγάγει το παιδί

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φλάγκλερ ανέφερε ότι απάντησε στην κλήση μιας γυναίκα την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία, ο σύντροφός της, Brandon Loehner, είχε απαγάγει τον 1 έτους γιο τους με την απειλή όπλου.

Σύντομα ο Loehner εντοπίστηκε να οδηγεί επικίνδυνα με το παιδί του στην αγκαλιά του. Αρνήθηκε να σταματήσει όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα.

Τελικά σταμάτησε σε ένα μαγαζί και βγήκε με το παιδί στην αγκαλιά του. Στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας που αρνείται να αφήσει το παιδί, την ώρα που τον έχουν περικυκλώσει αστυνομικοί με αστυνομικούς σκύλους.

Τελικά οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με ένα taser και ο άντρας έπεσε στο έδαφος μαζί με το παιδί που φορούσε πάνα, το οποίο έπιασαν και προσπάθησαν να παρηγορήσουν, καθώς το μωρό έκλαιγε και φώναζε τον πατέρα του.

Ο Loehner συνέχισε να αντιστέκεται, για να συλληφθεί τελικά με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 
ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE