Φωτιά σε οικία στη Λεμεσό έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική - Στις φλόγες «τυλίχθηκε» και όχημα

Φωτιά σε οικία στη Λεμεσό έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική -  Στις φλόγες «τυλίχθηκε» και όχημα

Σε κινητοποίηση τέθηκε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία από πυρκαγιές που ξέσπασαν σε σπίτι και αυτοκίνητο σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στη Λεμεσό.

Η πρώτη πυρκαγιά ξέσπασε στη 01:15 μετά τα μεσάνυκτα, σε κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.  Την ώρα της πυρκαγιάς, η ένοικος του σπιτιού 52 ετών απουσίαζε από το σπίτι.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής που έσπευσαν επί τόπου, ωστόσο προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκ πρώτης όψεως, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από το εσωτερικό του σπιτιού και εκτιμάται ότι πρόκειται για τυχαία πυρκαγιά.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 04:10 τα ξημερώματα, φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο ενώ αυτό βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του.

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. 

Δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη κατά πόσο πρόκειται για εμπρησμό ή τυχαία πυρκαγιά.  Οι σκηνές των πυρκαγιών παραμένουν και οι δύο υπό φρούρηση και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE