«Μεταρρυθμίσεις και τομές» στο επίκεντρο της συζήτησης Χριστοδουλίδη με Κλάδο Αστυνομικού Σώματος Ισότητα

«Μεταρρυθμίσεις και τομές» στο επίκεντρο της συζήτησης Χριστοδουλίδη με Κλάδο Αστυνομικού Σώματος Ισότητα

Η αλληλοκατανόηση των «ρεαλιστικών θέσεων» της Συντεχνίας και η εισήγηση λύσεων που παρέθεσαν ήταν το χαρακτηριστικό της συνάντησής τους τη Δευτέρα με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ.

Συγκεκριμένα, η Συντεχνία αναφέρει ότι κατά τη διάρκειά της συνάντησης ο κ. Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε για τα προβλήματα στα Σώματα Ασφαλείας ενώ τους έδωσε τις δικές του θέσεις και απόψεις για το θέμα «θέτοντας στη συζήτηση και μεταρρυθμίσεις ουσίας, αλλά και τομών». Ταυτόχρονα, αναφέρεται, ζήτησε τις απόψεις του Κλάδου, «για την ρεαλιστική αλλαγή που επιθυμεί στην Αστυνομία προς όφελος του πολίτη και υποσχέθηκε συνεχή διαβούλευση με την βάση της Αστυνομίας για εκπλήρωσή των προσδοκιών για ευνομία στο Κράτος και σωστή διαχείριση των Σωμάτων Ασφαλείας».

Η Συντεχνία αναφέρει ότι η συνάντηση ήταν στα πλαίσια ενημέρωσης υποψηφίων Προέδρων για την Κυπριακή Δημοκρατία και ότι ήδη τα γραφεία τους επισκέφθηκε και ο υποψήφιος Προέδρος Αχιλλέας Δημητριάδης, ενώ συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και με τους υποψήφιους Προέδρους Ανδρέα Μαυρογιάννη και Χρίστο Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE