«Έκοψαν» το γήπεδο για δύο χρόνια σε 46χρονο - Συμμετείχε σε επεισόδια στο «Στέλιος Κυριακίδης»

«Έκοψαν» το γήπεδο για δύο χρόνια σε 46χρονο - Συμμετείχε σε επεισόδια στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε σήμερα πρόστιμο ύψους €1,200 σε 46χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της οχλαγωγίας σε αθλητικό χώρο, παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, πρόκλησης ζημιάς σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου, καθώς και παρακώλυσης της ομαλής διεξαγωγής αγώνα.

Το Δικαστήριο εξέδωσε επίσης εναντίον του 46χρονου, διάταγμα αποκλεισμού του από αθλητικούς χώρους για περίοδο δύο χρόνων.

Ο 46χρονος είχε εντοπιστεί μέσω κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, να συμμετέχει σε επεισόδια που έγιναν στις 12 Μαρτίου, 2022 πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!