Πήγαν αποφασισμένοι στον Αβέρωφ οι δεσμοφύλακες – Με τύμπανα στην εξώπορτα του ΔΗΣΥ

 Πήγαν αποφασισμένοι στον Αβέρωφ οι δεσμοφύλακες – Με τύμπανα στην εξώπορτα του ΔΗΣΥ

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους οι δεσμοφύλακες κατέφθασαν μαζικά στην εξώπορτα του ΔΗΣΥ για να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία το πρωί της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα οι δεσμοφύλακες πραγματοποιούν διαμαρτυρία από νωρίς το πρωί στην οδό Πινδάρου στη Λευκωσία με σκοπό να διεκδικήσουν τα μισθολογικά τους αιτήματα. Μάλιστα το αρχικό πλάνο των δεσμοφυλάκων ήταν όπως προχωρήσουν σε κλείσιμο των δρόμων, ωστόσο η διευθέτηση συνάντησης με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου άλλαξε τα σχέδια τους και δεν θα κλείσουν το δρόμο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δεσμοφύλακες ζητούν την παροχή ειδικού επιδόματος και μισθολογική αναβάθμιση των κλιμάκων τους από Α2-5-7 σε Α3-5-7 με ταυτόχρονη τοποθέτηση τους στο σημείο των συνδυασμένων κλιμάκων που θα βρίσκονταν αν δεν αναστέλλονταν οι προσαυξήσεις για 5 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE