Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα με μόλις 10 καλεσμένους

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα με μόλις 10 καλεσμένους

Ζευγάρι με κάθε επισημότητα είναι πλέον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της παντρεύτηκαν μυστικά, με πολιτικό γάμο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Βούλας το απόγευμα της Κυριακής (2/10) παρουσία 10 καλεσμένων, καθώς το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος μίλησε ζωντανά στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας (3/10).

Όπως αποκάλυψε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη. Ο ένας μάρτυρας από την πλευρά του γαμπρού ήταν ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και από την πλευρά της νύφης μια καλή φίλη της παρουσιάστριας.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο μετά τη γέννηση του παιδιού του.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή.

Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι», είπε συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντέλλος.

Μετά το τέλος του πολιτικού γάμου ακολούθησε οικογενειακό τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.