Μπλόκο στην Πινδάρου - Συνεχίζουν τη διαμαρτυρία οι δεσμοφύλακες

Μπλόκο στην Πινδάρου - Συνεχίζουν τη διαμαρτυρία οι δεσμοφύλακες

Τρίωρη εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει από τις 7:30 το πρωί το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ.

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στην οδό Πινδάρου στη Λευκωσία ενώ για το διάστημα της εκδήλωσης θα μπλοκάρουν τον δρόμο.

Υπενθυμίζεται πως κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση του Κλάδου Δεσμοφυλάκων της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, που έγινε την περασμένη Παρασκευή, αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχιση της επ’ αόριστον απεργίας.

«Απευθύνεται έκκληση «στους υπόλοιπους τους συναδέλφους μας, που δεν συμμετείχαν στα μέτρα βασιζόμενοι σε (αποδεδειγμένα) ψεύτικες υποσχέσεις, όπως στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον, με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, για μας και τις οικογένειές μας. Με τη συμμετοχή τους είμαστε πεπεισμένοι ότι ο αγώνας μας θα έχει επιτυχή κατάληξη εντός μερικών ημερών», ανέφερε η ανακοίνωση της Συντεχνίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE