Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά το τέλος του παιχνιδιού, οπαδοί φαίνεται να έθεσαν φωτιά σε παρακείμενα οικόπεδα κοντά στο Nuevo Campo.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής αλλά και της Αστυνομίας, για να κατασβέσουν την πυρκαγιά και να επαναφέρουν την τάξη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν σε διάφορες εστίες πυρκαγιών ξηρών χόρτων με τέσσερα συνολικά πυροσβεστικά οχήματα παρά το στάδιο Γ.Σ.Π.
Σε κάποιες περιπτώσεις επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές και οχήματα.
Επιπρόσθετα καίγεται και όχημα το οποίο ήταν σε κίνηση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις