Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του βασιλιά Κάρολου με την βασιλική σύζυγο - Ποιος τους συνοδεύει

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του βασιλιά Κάρολου με την βασιλική σύζυγο - Ποιος τους συνοδεύει

Την πρώτη επίσημη φωτογραφία του βασιλιά και της βασιλικής συζύγου να στέκονται δίπλα στο νέο πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, έδωσαν στη δημοσιότητα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλάτι καθώς ο μονάρχης και η σύζυγός του ήταν μαζί με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ σε μια δεξίωση για αρχηγούς κρατών και επίσημους προσκεκλημένους από το εξωτερικό.

Όλοι ντυμένοι στα μαύρα

Με τους τέσσερις ντυμένους στα μαύρα, η εκδήλωση, σύμφωνα με το SKYNEWS πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου – το βράδυ πριν από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Περιγράφηκε ως η πρώτη σημαντική κρατική εκδήλωση του Βασιλιά και μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις παγκόσμιων ηγετών και παγκόσμιων πολιτικών προσωπικοτήτων που έχει φιλοξενήσει ποτέ το παλάτι.

Η φωτογραφία υπογραμμίζει την υποστήριξη που παρείχαν ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας στον Βασιλιά και τη Βασιλική Σύζυγοτις εβδομάδες μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

 

Στον φόρο τιμής που απέτισε στη γιαγιά του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε: «Θα τιμήσω τη μνήμη της υποστηρίζοντας τον πατέρα μου, τον βασιλιά, με κάθε τρόπο που μπορώ».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.