Πάφος: 30 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και 11 για ηχορύπανση

Πάφος: 30 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και 11 για ηχορύπανση

Οι καταγγελίες οδηγών που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλης ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο το βράδυ του Σαββάτου στην επαρχία Πάφου.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου προέβηκαν σε 193 ελέγχους οχημάτων, από τους οποίους προέκυψαν 65 τροχαίες καταγγελίες.

Οι 29 καταγγελίες αφορούσαν οδηγούς που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλης. Επιπλέον εντοπίσθηκαν δυο ανήλικοι οδηγοί οι οποίοι καταγγέλθηκαν και κατασχέθηκαν τα οχήματα τους ενώ θα κατηγορηθούν και οι γονείς τους.

Στο μεταξύ, σε χθεσινοβραδινή συντονισμένη επιχείρηση μελών της ΑΔΕ Πάφου για την πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης καταγγέλθηκαν επίσης οι διαχειριστές έντεκα κέντρων αναψυχής, οι οποίοι φέρονται να παραβίασαν τον περί Κέντρων Αναψυχής Νόμο, κυρίως σε ότι αφορά την μετάδοση μουσικής σε εξωτερικούς χώρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.