Πυρκαγιά Κελιά: Υπο πλήρη έλεγχο - Κατέκαυσε δύο εκτάρια με καλαμιώνες

Πυρκαγιά Κελιά: Υπο πλήρη έλεγχο - Κατέκαυσε δύο εκτάρια με καλαμιώνες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Κοινότητας Κελιά της επαρχίας Λάρνακας, η οποία κατέκαυσε δύο εκτάρια με καλαμιώνες.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Δασών αναφέρεται ότι «γύρω στις 06.30 το πρωί της Κυριακής 02 Οκτωβρίου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Κελιών. Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο δύο ώρες αργότερα καίγοντας έκταση δύο εκταρίων με καλαμιώνες».

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επτά άτομα του Τμήματος Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα, τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα και ένας ιδιωτικός εκσκαφέας.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.      

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE