Φονιάς: Tο ελληνικό νησί με το ανατριχιαστικό όνομα όπου γυρίστηκε διάσημη ταινία

Φονιάς: Tο ελληνικό νησί με το ανατριχιαστικό όνομα όπου γυρίστηκε διάσημη ταινία

Έχει υψόμετρο 35 μέτρα απο την επιφάνεια της θάλασσας και διαθέτει χαμηλή βλάστηση. Εκτός από τους γλάρους, εκεί κατοικούν και πολλά ποντίκια και φίδια.

Το ανατριχιαστικό όνομά της οφείλεται στο σημείο του Νοτίου Ευβοϊκού όπου βρίσκεται καθώς παρουσιάζει κίνδυνο για την ναυσιπλοΐα.

Σ’ αυτό το νησί γυρίστηκε η διάσημη ελληνική ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», παρόλο που το σενάριο αναφέρεται σε ιστορία που δήθεν συμβαίνει στη βραχονησίδα Πίττα Καλύμνου στα Δωδεκάνησα, ενώ στην πράξη είναι γυρισμένη στον Φονιά Ευβοίας. Απολαύστε την πτήση!

Πηγή: haanity

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE