Φονιάς: Tο ελληνικό νησί με το ανατριχιαστικό όνομα όπου γυρίστηκε διάσημη ταινία

Φονιάς: Tο ελληνικό νησί με το ανατριχιαστικό όνομα όπου γυρίστηκε διάσημη ταινία

Έχει υψόμετρο 35 μέτρα απο την επιφάνεια της θάλασσας και διαθέτει χαμηλή βλάστηση. Εκτός από τους γλάρους, εκεί κατοικούν και πολλά ποντίκια και φίδια.

Το ανατριχιαστικό όνομά της οφείλεται στο σημείο του Νοτίου Ευβοϊκού όπου βρίσκεται καθώς παρουσιάζει κίνδυνο για την ναυσιπλοΐα.

Σ’ αυτό το νησί γυρίστηκε η διάσημη ελληνική ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», παρόλο που το σενάριο αναφέρεται σε ιστορία που δήθεν συμβαίνει στη βραχονησίδα Πίττα Καλύμνου στα Δωδεκάνησα, ενώ στην πράξη είναι γυρισμένη στον Φονιά Ευβοίας. Απολαύστε την πτήση!

Πηγή: haanity

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE