Love Island: «Το πρώτο βράδυ πήγαινα από πάνω του, ερχόταν από πάνω μου, υπήρχε άνεση»

Love Island: «Το πρώτο βράδυ πήγαινα από πάνω του, ερχόταν από πάνω μου, υπήρχε άνεση»

Πως κύλησε η πρώτη νύχτα για το νέο ζευγάρι του Love Island;

Το πρώτο βράδυ στο… ίδιο κρεβάτι για το νέο ζευγάρι του Love Island είναι γεγονός, όπως παρακολουθήσαν το βράδυ του Σαββάτου στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ Ελλάδος. Ο Αλέξανδρος Κώτσης και η Χριστίνα Μητσάκου ήρθαν κοντά, πολύ κοντά την πρώτη τους νύχτα.
Αμέσως μόλις ξύπνησαν και οι δυο, δε, μίλησαν με λόγια θερμά στην κάμερα του Love Island. «Το πρώτο βράδυ ήταν πολύ όμορφο, κοιμηθήκαμε άνετα με την Χριστίνα. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε να κοιμόμαστε αγκαλιά… Πιστεύω ότι νιώσαμε άνετα και οι δύο με αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κώτσης για το νέο του ταίρι.

«Το πρώτο βράδυ με τον Αλέξανδρο ήταν πολύ γλυκό, πολύ τρυφερό. Πήγαινα από πάνω του, ερχόταν από πάνω μου αλλά υπήρχε άνεση γενικότερα! Πολύ καλά, πολύ οικείο όλο αυτό» συμπλήρωσε, με τη σειρά της, η Χριστίνα Μητσάκου η οποία άφησε στα κρύα του λουτρού τον Γιώργο Γεωργίου και έπεσε στην αγκαλιά του νέου και ωραίου Islander!

Και ο ερωτισμός στο Love Island… μόλις άρχισε στον ΣΚΑΪ!

 
Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE