Κολοκασίδης: «Ελλάδα και Κύπρος να βρουν τρόπο ισχυροποίησης της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Κολοκασίδης: «Ελλάδα και Κύπρος να βρουν τρόπο ισχυροποίησης της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Μπροστά στο ναρκοθετημένο 2023, Ελλάδα και Κύπρος οφείλουν να βρουν τον τρόπο επιβίωσης και ισχυροποίησης της Κυπριακής μας Δημοκρατίας, δηλώνει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Κολοκασίδης

«62 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα η Κυπριακή Δημοκρατία, μέσα σε ένα αβέβαιο πλαίσιο στο οποίο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το κράτος μας επιβεβαιώνει υπό τη διαρκή απειλή της Τουρκίας και υπό το βάρος μετρίων κυβερνήσεων, που δεν αντιλαμβάνονται το προφανές: Ή θα αντισταθούμε ή θα εξαφανιστούμε», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Κολοκασίδης.

Προσθέτει ότι «ή θα αντισταθούμε αντιλαμβανόμενοι τις παρακαταθήκες που άφησαν όσοι αγωνίστηκαν για να υπάρξει δημοκρατία στην Κύπρο ή θα εξαφανιστούμε ικετεύοντας την Τουρκία και το κατοχικό καθεστώς για νέους γύρους συνομιλιών και συμφωνία για ΜΟΕ, που θα μας οδηγήσουν στο οριστικό τέλος του κράτους μας, στη ρατσιστική ΔΔΟ».

«Τέλειωσαν τα ψέματα. Μπροστά στο ναρκοθετημένο 2023, Ελλάδα και Κύπρος οφείλουν να βρουν τον τρόπο επιβίωσης και ισχυροποίησης της Κυπριακής μας Δημοκρατίας», σημειώνει.

«Εμείς πάντως δεν θα θυσιάσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία στον βωμό του συμβιβασμού», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE