Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Πάφο - Ισχυρές δυνάμεις εργάζονται για κατάσβεση της πυρκαγιάς

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Πάφο - Ισχυρές δυνάμεις εργάζονται για κατάσβεση της πυρκαγιάς

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής εξακολουθούν να εργάζονται για κατάσβεση της φωτιάς, η οποία φαίνεται να προκλήθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών οξυγονοκόλλησης, σε μάντρα αυτοκινήτων που προορίζονται για ανακύκλωση στην βιομηχανική ζώνη του Ανατολικού, στην Αγία Βαρβάρα Πάφου.

Η φωτιά ξεκίνησε στο εσωτερικό της μονάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αρχές η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε κατά τη διάρκεια εργασιών οξυγονοκόλλησης από εργαζόμενους στην επιχείρηση.

Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα λόγο των υλικών που είναι αποθηκευμένα στο περιφραγμένο χώρο της μονάδας.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έχουν ενισχυθεί από βυτιοφόρα της Επαρχιακής Διοίκησης και του Τμήματος Δασών εργάζονται για την κατάσβεση της φωτιάς ενώ χρησιμοποιούνται και οχήματα αφρού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE