Φρίκη στην Ουκρανία: Πυραυλική επίθεση στη Ζαπορίζια – Νεκροί τουλάχιστον 23 πολίτες

Φρίκη στην Ουκρανία: Πυραυλική επίθεση στη Ζαπορίζια – Νεκροί τουλάχιστον 23 πολίτες

Οχηματοπομπή που μετέφερε ουκρανούς πολίτες επλήγη σήμερα από ρωσικό πύραυλο κοντά στην πόλη Ζαπορίζια της νότιας Ουκρανίας. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο κυβερνήτης της περιοχής, υπάρχουν τουλάχιστον 23 νεκροί και 28 τραυματίες.

«Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, όλοι τους άμαχοι, οι διασώστες βρίσκονται εκεί» έγραψε στο Telegram ο Ολεξάντρ Σταρούκ, την ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζεται να ανακοινώσει την προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιοχών -συμπεριλαμβανομένης και της Ζαπορίζια- κλιμακώνοντας την ένταση στο μέτωπο του πολέμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE