Γυναίκα στη Λευκωσία με κατά πλάκα σκλήρυνση χρειάζεται στρώμα και τρόφιμα - «Το κορμί της γέμισε πληγές»

Γυναίκα στη Λευκωσία με κατά πλάκα σκλήρυνση χρειάζεται στρώμα και τρόφιμα - «Το κορμί της γέμισε πληγές»

«Το κορμί της γέμισε πληγές και δεν μπορεί να ξαπλώσει σε κανονικό κρεβάτι» , αναφέρει μια εκ των διαχειριστών της εθελοντικής ομάδα "Εθελοντές στην Κύπρο".

Σύμφωνα με την διαχειρίστρια της ομάδας, γυναίκα η οποία κατοικεί σε χωριό της Λευκωσίας, πάσχει από κατά πλάκα σκλήρυνση και χρειάζεται στρώμα αέρος καθώς το σώμα της έχει γεμίσει με πληγές και δεν μπορεί να ξαπλώσει σε κανονικό στρώμα.

Ταυτόχρονα χρειάζεται τρόφιμα, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Διαβάστε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE