Συνέδεσαν 24χρονο με διαρρήξεις σε ξενοδοχείο και εστιατόριο - Του πέρασαν χειροπέδες

Συνέδεσαν 24χρονο με διαρρήξεις σε ξενοδοχείο και εστιατόριο - Του πέρασαν χειροπέδες

Ένα πρόσωπο, ηλικίας 24 ετών, συνέλαβε η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς φέρεται να συνδέεται με δυο διαρρήξεις σε ξενοδοχείο και εστιατόριο της πόλης τις προηγούμενες μέρες.

Ο 24χρονος φέρεται να είχε διαρρήξει τους δύο χώρους και να είχε αποσπάσει μικρά χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Η Αστυνομία διερευνά τυχόν σύνδεσή του με άλλα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που καταγγέλθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Πάφο. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE