Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου, η οποία θα ξεκινήσει σύντομα να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση.
Η μελαχρινή πρωταγωνίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα στην οποία και την βλέπουμε να διαβάζει ένα αγαπημένο της βιβλίο φορώντας όμως μόνο το… νέο της εσώρουχο όπως και έγραψε η ίδια στη λεζάντα.
«Έρχονται και αυτές οι στιγμές, που βάζω ένα pause σε εκδρομές και συναντήσεις και το μόνο που θέλω είναι να βυθιστώ στην άνεση. Χωρίς μακιγιάζ και δεύτερες σκέψεις» πρόδωσε η Ελένη Βαϊτσου στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τη νέα της δημοσίευση.
View this post on Instagram
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις