Τον «τσάκωσαν» με πακέτο 10 κιλών κάνναβης - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Τον «τσάκωσαν» με πακέτο 10 κιλών κάνναβης - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Ποσότητα που ξεπερνά τα 10 κιλά κάνναβης, κατασχέθηκε μετά από τον εντοπισμό της, σε πακέτο που αφίχθηκε στην Κύπρο στις 27/09/2022.

Συγκεκριμένα, κατά την πιο πάνω ημερομηνία, μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, αφίχθηκε στην Κύπρο, από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πακέτο, το οποίο ελέγχθηκε (28/09) από Τελωνειακό λειτουργό και διαπιστώθηκε, ότι περιείχε 18 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 10 κιλών και 440 γραμμαρίων περίπου.

Στις 29/09/2022, το εν λόγω πακέτο παραλήφθηκε στην Πάφο, από άντρα ηλικίας 44 ετών, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον και δεύτερου άντρα, ηλικίας 39 ετών.

Τόσο ο 44χρονος, όσο και ο 39χρονος, συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE