Πρωινό debate Χριστοδουλίδη -Αβέρωφ - Μαυρογιάννη - Δίπλα δίπλα οι τρεις υποψήφιοι

Πρωινό debate Χριστοδουλίδη -Αβέρωφ - Μαυρογιάννη - Δίπλα δίπλα οι τρεις υποψήφιοι

Σε συζήτηση στο Cyprus Forum, συμμετέχουν οι τρεις υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Οι τρεις υποψήφιοι παρακάθισαν σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης την οποία συντονίζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κημήτρης.

«Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε σεμνά και ταπεινά. Πρέπει να έχουμε ένα σημαντικό πολιτικό πολιτισμό και σημαία μας τη διαφάνεια, την αξιοκρατία», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Μαυρογιάννης.

«Δεν αμφισβητώ από κανέναν τις καλές του προθέσεις. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι έχουμε οικονομία για να κάνουμε αλλαγές. Συναντάμε σήμερα μια απειλητική Τουρκία. Χθες ο κ.Ερντογάν έδωσε οδηγίες να αυξηθούν τα κατοχικά στρατεύματα, την ίδια ώρα ζούμε αυτή την παγκόσμια κρίση», ανέφερε ο κ. Νεοφύτου.

«Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους νέους και τη μεσαία τάξη. Οι νέοι σήμερα για πρώτη φορά μετά τον Β’ΠΠ βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να έχουν λιγότερες ευκαιρίες απ’ αυτές που είχαν οι γονείς τους. είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε ελπίδα και προοπτική σε αυτούς. Διαχρονικά η μεσαία τάξη ήταν η ραχοκοκαλιά της οικονομίας. Οι αλλεπάλληλες κρίσεις κτύπησαν τη μεσαία τάξη που είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας μιας χώρας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδουλίδης.

Δείτε τη συζήτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: