Τύπος στο Tinder βρήκε τρόπο να φλερτάρει ταυτόχρονα με 5.391 διαφορετικές γυναίκες

Τύπος στο Tinder βρήκε τρόπο να φλερτάρει ταυτόχρονα με 5.391 διαφορετικές γυναίκες

Το Tinder αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια το κορυφαίο dating app, το οποίο χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Όπως και κάθε άλλο πράγμα, όμως, θέλει χρόνο, υπομονή και αφοσίωση, προκειμένου να επιτύχεις τον στόχο σου. Στην προκειμένη περίπτωση το να βγεις ραντεβού με κάποια ή κάποιον.

Ωστόσο, o Ethan Keiser, ένας προγραμματιστής με βάση του τη Νέα Υόρκη κατάφερε να κάνει το αδύνατο δυνατό και να βάλει την εφαρμογή να «δουλέψει» γι’ αυτόν χωρίς να κάνει τίποτα.

Για την ακρίβεια, μέσω τεχνητής νοημοσύνης έγραψε κώδικα, ο οποίος ουσιαστικά κάθε 12 ώρες έκανε swipe right σε όλες τις κοπέλες που εμφανίζονταν στο Tinder του και μόλις μάτσαρε με κάποια, είχε προγραμματισμένες ατάκες από τις ταινίες American Psycho και James Bοnd, οι οποίες στέλνονταν αυτόματα και κατέληγαν σε πρόταση για κάποιο ραντεβού.

Όπως φάνηκε από το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Tik Tok, κατάφερε να κάνει match με 5.391 διαφορετικές γυναίκες, στις οποίες έστελνε τα ίδια αυτοματοποιημένα μηνύματα, μέχρι που δέχονταν να βγουν μαζί του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE