Εμβολιάστηκε με την 4η δόση ο Χατζηπαντέλα: «Νιώθω μια χαρά - Καλώ όλο τον κόσμο να τρέξει και να εκμεταλλευτεί τα εμβόλια»

Εμβολιάστηκε με την 4η δόση ο Χατζηπαντέλα: «Νιώθω μια χαρά - Καλώ όλο τον κόσμο να τρέξει και να εκμεταλλευτεί τα εμβόλια»

Την 4η δόση του εμβολίου κατά της covid-19 έλαβε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα το πρωί της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου, στο εμβολιαστικό κέντρο στην κρατική έκθεση.

Τον εμβολιασμό του κ. Χατζηπαντέλα ανέλαβε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κα. Χριστίνα Γιαννάκη, ενώ μετά το τέλος του εμβολιασμού ο Υπ. Υγείας προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους τονίζοντας ότι καλεί όλο τον κόσμο να εκμεταλλευτεί τα νέα επικαιροποιημένα εμβόλια.

«Ο κόσμος πρέπει να τρέξει να εμβολιαστεί ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του από σοβαρές νοσηλείες.», είπε χαρακτηριστικά.

«Αισθάνομαι μια χαρά και τώρα θα επιστρέψω πίσω στο γραφείο μου», απάντησε σε ερώτηση για το πώς νιώθει.

Στη συνέχεια είπε ότι αναμένεται τις επόμενες μέρες, αν όχι και σήμερα, να φτάσουν οι πρώτες δώσεις της moderna στην Κύπρο, ενώ συμπλήρωσε αναφέροντας ότι περιμένουν περισσότερο κόσμο τις επόμενες μέρες.

Σε ό,τι αφορά τα εμβόλια τις γρίπης, Υπ. Υγείας τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε 170.000 δόσεις από τον Σεπτέμβρη, ευχαριστώντας τους λειτουργούς που διευθέτησαν για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε σε συνέντευξη του στην Al-Ahram στην οποία αναφέρθηκε στις ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και την εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέση

BEST OF TOTHEMAONLINE