Νέος Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας ο Ιωάννης Γεωργίου

Νέος Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας ο Ιωάννης Γεωργίου

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα. Στέφη Δράκου, έχει προάξει τον κ. Ιωάννη Γεωργίου, στη θέση του Βοηθού Αρχηγού Αστυνομίας.

Η κα Δράκου δέκτηκε σήμερα στο γραφείο της τον νέο Βοηθό Αρχηγό τον οποίο και συνεχάρη για τον διορισμό του, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στα νέα, υψηλά καθήκοντά του.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργίου ευχαρίστησε την κα. Υπουργό διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις, σε συνεργασία με τον Αρχηγό Αστυνομίας και την υπόλοιπη Ηγεσία, για την επίτευξη και υλοποίηση των στόχων και επιδιώξεων της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE