Αναχωρεί για το Ισραήλ ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Σκοπός η περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων

Αναχωρεί για το Ισραήλ ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Σκοπός η περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων

Για το Ισραήλ αναχωρεί σήμερα (27/09) ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατία, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, με σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων της Κύπρου με τη γείτονα χώρα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Νεοφύτου τόνισε πως, «δίνω μεγάλη σημασία στην συνεργασία με το Ισραήλ ιδιαίτερα στα θέματα ενέργειας και ασφάλειας. Θέματα που θα έχω την ευκαιρία να αναπτύξω στις συναντήσεις μου με τον Πρόεδρο της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζοκ, Υπουργούς, αξιωματούχους καθώς και τον πρώην πρωθυπουργό Βενιαμίν Νεντανιάχου».

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του Αβέρωφ Νεοφύτου:

Αναχωρώ σήμερα για το Ισραήλ για μια επίσκεψη που σκοπό έχει την περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων της Κύπρου με τη γείτονα χώρα.

Το Ισραήλ είναι μια ισχυρή περιφερειακή δύναμη και ένας σημαντικός στρατηγικός εταίρος για την Κύπρο.

Δίνω μεγάλη σημασία στην συνεργασία με το Ισραήλ ιδιαίτερα στα θέματα ενέργειας και ασφάλειας. Θέματα που θα έχω την ευκαιρία να αναπτύξω στις συναντήσεις μου με τον Πρόεδρο της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζοκ, Υπουργούς, πρώην Υπουργούς, αξιωματούχους καθώς και τον πρώην πρωθυπουργό Βενιαμίν Νεντανιάχου.

Παράλληλα θα έχω την ευκαιρία κατά την επίσκεψή μου να συναντηθώ με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο, μια εξέχουσα μορφή της χριστιανοσύνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE