Τέσσερις νέες καταγγέλλουσες στην υπόθεση του revenge porn με τον Στάθη Παναγιωτόπουλου

Τέσσερις νέες καταγγέλλουσες στην υπόθεση του revenge porn με τον Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μία δημοσιογράφος ανάμεσά τους

Σαν βόμβα έσκασε σήμερα η είδηση που θέλει τέσσερις γυναίκες να προχώρησαν σε καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κέλλυ Χεινοπώρου μέσα από το «Πρωινό», οι τέσσερις γυναίκες, μία εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος, αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο, σκεπτόμενες πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κυρίες των οποίων τα πρόσωπα δεν φαίνονται στα επίμαχα βίντεο που ισχυρίζονται ότι έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα στοιχεία τους.

Μάλιστα στην εκπομπή μίλησε η συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας, η οποία επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγέλλουσες εις βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής».

 

ΠΗΓΗ: LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE