Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου: Περίπου 4.000 άτομα συμμετείχαν στην Πορεία Υπερηφάνειας

Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου: Περίπου 4.000 άτομα συμμετείχαν στην Πορεία Υπερηφάνειας

Περίπου 4.000 άτομα συμμετείχαν στην Πορεία Υπερηφάνειας, η οποία διοργανώθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου.

"Η Πορεία Υπερηφάνειας 2022 έγραψε ιστορία ως μια από τις πιο επιτυχείς που πραγματοποιήθηκαν ποτέ στο νησί μας", επισημαίνεται. Προστίθεται ότι στην Πορεία η Accept ενημερώθηκε διά στόματος της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφης Δράκου, ότι το νομοσχέδιο για τη Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου (ΝΑΤΦ) για τα τρανς άτομα εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο και κατευθύνεται στη Βουλή για ψήφιση.

"Τώρα, μέσω του φετινού Pride, διεκδικούμε πολιτικό γάμο και άρση των διακρίσεων στη δημιουργία οικογένειας", σημειώνει η ανακοίνωση, απευθύνοντας ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης του Φεστιβάλ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE