Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού ξεκινούν από αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων την Τρίτη 27/9/2022, μεταξύ των ωρών 09:00 - 14:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού στην Χ.Θ. 57+000 (πριν την έξοδο για Γεροσκήπου), και στις δύο λωρίδες, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος από το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας ή βραδείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας ή ταχείας κυκλοφορίας αντίστοιχα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ απάντησε στην επίθεση της Χεζμπολάχ με βομβαρδισμούς στον Λίβανο

LIVE: Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ απάντησε στην επίθεση της Χεζμπολάχ με βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE