Φωτογραφίες από τον απεγκλωβισμό οδηγού στην Πάφο

Φωτογραφίες από τον απεγκλωβισμό οδηγού στην Πάφο

Στον απεγκλωβισμό ενός ατόμου, προχώρησε σήμερα (26/09) η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Ανδρέα Κεττή, «η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από κλήση στις 13:05 ανταποκρίθηκε για αποπαγίδευση εγκλωβισμένου ατόμου σε φορτηγό όχημα φορτωμένο με σταφύλια το οποίο ανατράπηκε κατά τη διαδρομή του σε χωράφι παρά το δρόμο Πόλης Χρυσοχούς προς Κάθηκα».

Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, «ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό της Πόλης Χρυσοχούς, όπου με χρήση διασωστικής εξάρτησης διασώθηκε ο επιβαίνοντας οδηγός και διαμετακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς».

Υπενθυμίζεται ότι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός φορτηγού έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE