Τουρκικά ΜΜΕ: «Ξεπέρασαν τα όρια» οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Αμερικής για Κυπριακό

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ξεπέρασαν τα όρια» οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Αμερικής για Κυπριακό

Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο στοχοποιούν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία σχολιάζουν ότι «ξεπέρασε τα όρια» επειδή δήλωσε ότι «τα τουρκικά στρατεύματα πρέπει να αποσυρθούν άμεσα από την Κύπρο».

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής ως «αλαζόνα» και γράφουν ότι «ενοχλήθηκε από την παρουσία της Τουρκίας στην τδβκ» και ότι «ερμήνευσε την παρουσία των στρατιωτών μας (της Τουρκίας) στο νησί για ειρήνη, ως κατοχή».

Η ιστοσελίδα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ έχει τίτλο «Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος αποκάλυψε τον βρώμικο σκοπό του». Η Γενί Ακίτ έχει τίτλο «Θρασεία δήλωση».

Η ομιλία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής έγινε σε εκδήλωση των Κυπρο -Αμερικανικών Οργανώσεων Ομοσπονδίας στη Νέα Υόρκη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE