Δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω οι Δεσμοφύλακες - «Θέλουμε την Πολιτεία να μεσολαβήσει και να βρει λύση»

Δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω οι Δεσμοφύλακες - «Θέλουμε την Πολιτεία να μεσολαβήσει και να βρει λύση»

Με εκδήλωση διαμαρτυρίας από τις 7:30 μέχρι τις 11:30, συνέχισαν την Δευτέρα, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, οι δεσμοφύλακες της συντεχνίας Ισότητας για διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος του Κλάδου Δεσμοφυλάκων της Ισότητας Γιώργος Μαλτέζος, είναι η όγδοη μέρα απεργίας, η 6η μέρα εκδηλώσεων διαμαρτυρίας και «διεκδικούμε δύο αιτήματα, που είναι η αναβάθμιση κλιμάκων και το ειδικό επίδομα».

Σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία εξέλιξη προς επίλυση των θεμάτων τους.

«Θέλουμε την Πολιτεία να μεσολαβήσει και να βρει λύση. Θέλουμε γραπτή δέσμευση. Σε αντίθετη περίπτωση οι συνάδελφοι δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην δουλειά. Αυτή είναι η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και θα τηρηθεί μέχρι τέλους», είπε.

Ο κ. Μαλτέζος ανέφερε, ότι «μέρα με την μέρα εγγράφονται νέα μέλη στην Ισότητα από την συντεχνία της ΠΑΣΥΔΥ κι έρχονται συνεχώς νέοι απεργοί στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Βλέπω ότι αγκαλιάζουν αυτή την απεργία με πάθος, το ηθικό τους είναι ακμαιότατον και θα το πάρουμε μέχρι τέλους».

Έχουμε δώσει περιθώριο μέχρι την Παρασκευή στο Υπουργείο Οικονομικών και θα δούμε τι θα γίνει, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

LIVE: Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE