Κύπριος πατέρας μονογονιός δεν έχει τρόφιμα για τα παιδιά του – Βρίσκεται άρρωστος στο κρεβάτι

Κύπριος πατέρας μονογονιός δεν έχει τρόφιμα για τα παιδιά του – Βρίσκεται άρρωστος στο κρεβάτι

Σε απελπιστική κατάσταση Κύπριος πατέρας μονογονιός.


Εδώ και καιρό προσπαθεί να επιβιώσει μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά του. Μόνος , με κάθε τρόπο , παλεύει να συντηρήσει τα παιδιά του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει πολίτης σε μήνυμα στην εθελοντική ομάδα "For a better World", ο πατέρας τις τελευταίες μέρες βρίσκεται άρρωστος στο σπίτι με πρόβλημα στο σπόνδυλο του, αδυνατώντας να εργαστεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, Δευτέρα, η ΑΗΚ θα κόψει το ρεύμα στην οικογένεια.

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για τρόφιμα, σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE